سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دینداری - مسیحا

دانش، گنج بزرگی است که فنا نمی پذیرد . [امام علی علیه السلام]

نوشته شده توسط: مسیحا

دینداری سه شنبه 85 فروردین 15 1:19 صبح

یه حرف جالب (کش رفته س مثل همیشه) میگه :

برادران عزیز! باور کنیم که ولایت امیر المومنین علیه السلام، به معنای پدر کشتگی با غیر شیعیان نیست! به معنای کافر خواندن غیر شیعیان نیست! به معنای شمشیر به دست گرفتن و گردن زدن همه غیر شیعیان توسط امام زمان نیست! به معنای جنگ و خونریزی با اهل سنت نیست! این تفکرات، ریشه در تفکرات قبیله ای دارد، نه تفکرات دینی! من با طرف مقابل مخالفم، صرفا به خاطر اینکه او از قبیله من نیست. این قبیله، یک روز در لباس اهل و فامیل است و روزی دیگر در لباس دین و مذهب. اما ماهیت آن یکی است. فرقی نمی کند. ولایت مداری، هیچگاه به معنای آن نیست که به روی کسی که عقیده تو را قبول ندارد شمشیر بکشی! اختلاف نظر و عقیده، مختص کلاس درس و بحث است. خارج از آن همه مساوی هستیم. همه انسانیم و در چنبر قوانین اجتماعی که در آن زندگی می کنیم.
دین، مجموعه است از اعتقادات، احکام و اخلاق. اخلاق ریشه در فطرت انسانی دارد. پس من و شما با آن مسیحی که مقید به دین مسیح است( همین دین فعلی را در نظر می گیریم) در بسیاری از اخلاقیات مشترکیم. اعتقادات نیز در بسیاری از ادیان توحیدی ریشه مشترکی دارد. فقط شکل و صورت ظاهری آن متفاوت است. دیگر چه رسد به اعتقادات سائر مسلمانان! و احکام. که این قسمت از دین، مختص کسانی است به اعتقادات  آن دین پایبندند. دین دار بودن به معنای رعایت همه این امور است. نه فقط مقید بودن به احکام! و آنکس که اخلاق را پاس می دارد، متدین است. در محدوده دین است. حتی اگر به خدا اعتقادی نداشته باشد. او این مقدار به دین عمل می کند.

رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:(نقل به مضمون)  شش خصلت را از من بپذیرید، من بهشت را برای شما تضمین می کنم. دست و زبان خود را از حرام بازدارید. راستگو باشید. آنگاه که وعده می دهید به وعده خود عمل کنید. و آنگاه که با کسی در افتادید از جاده حق خارج نشوید. شکم و شهوت خود را از حرام نگاه دارید. مقصود از نقل حدیث به مضمون این است که نفرمود همیشه نماز بخوانید! روزه بگیرید! به ظاهر دین عمل کنید! بلکه مراد بیان این حقیقت است که هرکه به این امور پایبند باشد، بهشت خدا جایگاه اوست. با این نگاه، دین چه افق بلندی خواهد داشت و دین داران چه بسیار خواهند بود. و دینداری چه آسان و چه سخت است! آسان است از آن جهت که عمل به دین، امری  در دسترس همگان است. و سخت از آن جهت که غلبه بر نفس و عمل به حقیقت سخت است.


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

پنج شنبه 103 اردیبهشت 13

امروز: 3 بازدید

فهرست

[خـانه]

[ RSS ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

موضوعات وبلاگ

لوگوی خودم

دینداری - مسیحا

اوقات شرعی

حضور و غیاب

یــــاهـو

جستجوی وبلاگ من

:جستجو

با سرعتی بی‏نظیر و باورنکردنی
متن یادداشت‏ها و پیام‏ها را بکاوید!

لوگوی دوستان

لینک دوستان

آوای آشنا

اشتراک

 

آرشیو

مذهب
نماز
سیری در سیره نبوی
مناسبتها
شخصی

طراح قالب

www.parsiblog.com

تعداد 82611 بازدید